Predstavljanje Karijernog centra RCK završnim razredima

Kroz siječanj 2023. godine predstavljen je Karijerni centar i Savjetovalište RCK završnim razredima četverogodišnjeg smjera Turističko- ugostiteljske škole Split.

Učenicima je predstavljen cilj Karijernog centra koji se odnosi na usmjeravanje i savjetovanje učenika kako bi mu prelazak iz srednjoškolskog obrazovanja na više obrazovanja ili svijet rada bio što uspješniji te podizanje njihove motivacije i samopouzdanja.

Usluge koje Karijerni centar nudi odnose se na individualno i grupno karijerno savjetovanje i profesionalno usmjeravanje, pregled životopisa i motivacijskog pisma, radionice te kreiranje portfolija za svakog učenika kojim će se pratiti razvoj vještina potrebnih za rad u struci. Učenici su također upoznati sa Savjetovalištem koje djeluje unutar Karijernog centra u kojemu učenici i roditelji mogu dobiti podršku i pomoć.

Naglasak je stavljen na individualno i grupno profesionalno usmjeravanje za učenike kojima treba dodatno informiranje ili nisu sigurni za smjer svoje budućnosti nakon srednjoškolskog obrazovanja.

Učenici se mogu javiti za termin putem sljedećeg kontakta:

Email: karijerni.fitsplit@gmail.com

Instagram: moguhocu.rck